Άλμπουμ

dfgd

ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ

Τα Ψηφιακά άλμπουμ είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παρουσίασης των φωτογραφιών σας. Η ενασχολησή μου με την γραφιστική με προφύλαξε από τις λεγόμενες «παιδικές ασθένειες» ( χρήση πολλών φωτογραφιών, εφέ κλπ) προτιμάω τον μινιμαλ σχεδιασμό γιατί θεωρούμε ότι βοηθάει στο να είναι διαχρονικό αλλά και να αναδεικνύονται περισσότερο οι φωτογραφίες σας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε Ψηφιακά άλμπουμ γάμου σχεδίων και μεγεθών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Ως φωτογράφος γάμου αφιερώνω πολύ χρόνο στο σχεδιασμό του ψηφιακού άλμπουμ των ζευγαριών που με εμπιστεύονται για το γάμο τους. Πιστεύω ότι το Wedding Book είναι αυτό που θα μείνει για να θυμίζει πάντα τις καλύτερες στιγμές σαν μια ιστορία. Και είναι αυτό που θα περάσει στις επόμενες γενιές ως ενθύμιο των μετέπειτα γονιών ή των παππούδων. Φοβάμαι πως θα υπάρξει μια γενιά που θα χάσει τις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες της, γιατί θα τις έχει αποθηκευμένες μόνο σε ψηφιακή μορφή. Και αναπόφευκτα ο δίσκος θα χαλάσει, το memory stick θα χαθεί, θα αλλάξει η μορφή των αρχείων… και η φωτογραφία γάμου και μαζί οι αναμνήσεις που κουβαλά θα χαθούν για πάντα. Πόσο οδυνηρό είναι αυτό!;

Για όλους αυτούς τους λόγους, πιστεύω πολύ στην μεγάλη και διαχρονική αξία που έχει ένα εξαιρετικό ψηφιακό άλμπουμ γάμου. Σχεδιάζω με λιτές γραμμές που αντέχουν στο χρόνο, και το κυριότερο προσπαθώ να επαναφέρω όλη την ιστορία της ημέρας του γάμου, μέσα από τις σελίδες του. Το επίκεντρο είναι πάντα η φωτογραφία. Πρέπει να “αναπνέει” η φωτογραφία σε κάθε Wedding Book. Η δε φροντίδα που αποδίδω στην δημιουργία τους, φτάνει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Από την ποιότητα εκτύπωσης, μέχρι τους καλύτερους κατασκευαστές, τα πιο όμορφα εξώφυλλα . Χρειάζεται πολύ φροντίδα για να έχεις το καλύτερο δυνατό ψηφιακό άλμπουμ κάθε ζευγαριού,  ώστε να είναι αντάξιο της ημέρας του. Χρειάζεται πολύ κόπο, προσεκτικό σχεδιασμό, εξαιρετικά υλικά, όμορφη παρουσίαση. Αυτή είναι άλλωστε η πεμπτουσία της φωτογραφίας.

Δείγματα από δημιουργικό άλμπουμ μπορείτε να δείτε εδω