Συχνές ερωτήσεις

999

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η βάση σας;

Έχω έδρα την Θεσσαλονίκη αλλά θα ταξιδέψω οπουδήποτε υπάρχει άνθρωπος που εκτιμά την δουλεία μου.

Ποιο είναι το ύφος σας;

Δεν έχω συγκεκριμένο ύφος, έμπνευση μου είστε εσείς. Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και κάθε φωτογράφηση ξεχωριστή.

Επιδίωξή μου είναι να νιώσετε άνετα χωρίς άγχος μπροστά στον φακό μου, στόχος μου είναι  να καταγράψω  την προσωπικότητα των ανθρώπων που φωτογραφίζω, και έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί όμορφες και αληθινές καλλιτεχνικές  εικόνες.

Μπορούμε να κανονίσουμε κάποια φωτογράφηση πριν το γάμο;

Φυσικά! Είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία  για να εξοικοιωθείτε καλύτερα  εσείς μαζί μου και εγώ με εσάς, ώστε την ημέρα του γάμου να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη άνεση ,πιστέψτε με είναι η πιο διασκεδαστική και ανέμελη φωτογράφηση.

 

Επόμενη ήμερα αξίζει;

Μέτα τον γάμο αφού έχουν τελειώσει όλα είναι η καλύτερη στιγμή για να βγάλεις μοναδικές εικόνες, το ζευγάρι είναι πιο χαλαρό και αυθόρμητο χωρίς το άγχος του γάμου, επίσης πηγαίνεις στα μέρη που θέλεις και στη σωστή ώρα.

Θα είσαστε εσείς ο φωτογράφος;

Ναι! Φωτογραφίζω προσωπικά ο ίδιος. Καλύπτω τα πάντα μαζί με τους συνεργάτες μου και αναλαμβάνω μονάχα μια φωτογράφηση γάμου την ημέρα. Επίσης και η επεξεργασία των εικόνων γίνεται από εμένα τον ίδιο κάτι που δίνει και την υπογραφή μου στην δουλειά μου.

Παρέχετε Βιντεογράφηση;

Βεβαίως, Έχω έμπειρους συνεργάτες βιντεογράφους με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια αισθητική και δημιουργική ματιά.

Πώς μπορούμε να σας κλείσουμε;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με email. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ημερομηνία ώστε να ελέγξω τη διαθεσιμότητά μου.